KLANA BIEDRU AKTĪVITĀTE WEBĀ UN GRUPU SARAKSTĒS.
+4
Why No bets?
Ravus44
RupucisMkA
-Lions- || Unii
8 posters
KLANA BIEDRU AKTĪVITĀTE WEBĀ UN GRUPU SARAKSTĒS.
Ir biedri, kas ignorē manus ziņojums gan webā, gan arī sarakstēs, kas veidotas skypā, tāpēc, ja gribi palikt klanā ir jāatbild sarakstēs un atbildēt vajadzētu obligāti, lai varam rēķināties, ka ieradīsies/neieradīsies uz CW un citiem pasākumiem.
Aktivitātei webā vajadzētu būt lielākai, lai zinātu, ka varam/nevaram paļauties uz tevi.
JA ESAT IEPAZINUŠIES AR ŠIEM ''NOTEIKUMIEM'', TAD KOMENTĀROS IERAKSTI TĀLĀK SEKOJOŠO TEKSTU:
''Esmu iepazinies ar šiem ''noteikumiem'' un turpmāk ziņošu, ka ieradīšos/neieradīšos uz CW un citiem pasākumiem''
Lai uzlabotu aktivitāti webā, ir jāsasveicinās, kas ir vajadzīga, lai tiktu aukstākos amatos, ne tikai par klana biedru!
Bet es ieteiktu sasveicināties visiem, kas ir šeit reģistrējušies.
Aktivitātei webā vajadzētu būt lielākai, lai zinātu, ka varam/nevaram paļauties uz tevi.
JA ESAT IEPAZINUŠIES AR ŠIEM ''NOTEIKUMIEM'', TAD KOMENTĀROS IERAKSTI TĀLĀK SEKOJOŠO TEKSTU:
''Esmu iepazinies ar šiem ''noteikumiem'' un turpmāk ziņošu, ka ieradīšos/neieradīšos uz CW un citiem pasākumiem''
Lai uzlabotu aktivitāti webā, ir jāsasveicinās, kas ir vajadzīga, lai tiktu aukstākos amatos, ne tikai par klana biedru!

Bet es ieteiktu sasveicināties visiem, kas ir šeit reģistrējušies.
I'm Gonna Be Iron.
Like A Lion.
In Zion.
Una.`
Re: KLANA BIEDRU AKTĪVITĀTE WEBĀ UN GRUPU SARAKSTĒS.
''Esmu iepazinies ar šiem ''noteikumiem'' un turpmāk ziņošu, ka ieradīšos uz CW un citiem pasākumiem''
Ja man būs laiks!
Ja man būs laiks!
RupucisMkA- Number of posts : 3
Vnmr var atrast laiku, kad kko ziņot, jeb kādā veidā.RupucisMkA rakstīja:''Esmu iepazinies ar šiem ''noteikumiem'' un turpmāk ziņošu, ka ieradīšos uz CW un citiem pasākumiem''
Ja man būs laiks!

''Esmu iepazinies ar šiem ''noteikumiem'' un turpmāk ziņošu, ka ieradīšos uz CW un citiem pasākumiem Kad man buss laika!
Ravus44- Number of posts : 9
Esmu iepazinies ar šiem ''noteikumiem'' un turpmāk ziņošu, ka ieradīšos/neieradīšos uz CW un citiem pasākumiem''
3awt0#- Number of posts : 2
|Ba4oK|- Number of posts : 2
Esmu iepazinies ar šiem ''noteikumiem'' un turpmāk ziņošu, ka ieradīšos/neieradīšos uz CW un citiem pasākumiem
Freshh- Number of posts : 1
Aha
''Esmu iepazinies ar šiem ''noteikumiem'' un turpmāk ziņošu, ka ieradīšos uz CW un citiem pasākumiem''
Ja man būs laiks!
Ja man būs laiks!
ciplis2- Number of posts : 3